Beste deelneem(st)er van de Zender Express,

 

In dit laatste boekje van het jaar 2023 willen we het volgende met u delen:

 

  • Sinds enige tijd is er de mogelijkheid voor u om ons via de email te laten weten aan welke uitstapjes u de komende maand wilt gaan deelnemen. Hierdoor zijn soms (niet heel vaak) ritten al (bijna) volgeboekt voordat de telefoonronde begint. Dit willen we nu als volgt gaan doen: van de deelnemers die ons e-mailen komen er per uitje maximaal 3 op de rittenlijst als definitief. Dit in volgorde van binnenkomst. De overige mails worden na de belronde pas ingedeeld als er nog voldoende plek over is. U krijgt altijd bericht hoe u ingedeeld bent. Dit lijkt ons eerlijker voor de mensen die niet over email beschikken.
  • Het jaar 2023 was weer een succesvol jaar. We hebben veel ritten gereden met jullie en het programma dat iedere maand samengesteld wordt is steeds weer erg gevarieerd waardoor iedereen wel iets van zijn/haar gading kan vinden. Gelukkig komen er ook steeds weer nieuwe deelnemers bij. Dit gebeurt vooral door mond-tot-mondreclame. Hier zijn we erg blij mee. Blijf dus maar in je omgeving de Zender Express aanbevelen!
  • Als u iets kwijt wilt over de Zender Express dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het emailadres info@zenderexpress.nl
  • Het bestuur van de Zender Express bestaat op dit moment uit 4 personen (Henk ter Horst, Corrie Verhoef, Hans van Neutegem en Henk van Mourik). Omdat Henk ter Horst over niet al te lange tijd om gezondheidsredenen moet gaan stoppen zijn we op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Heeft u (of iemand die u kent) belangstelling om in dit enthousiaste bestuursteam mee te doen, laat het ons dan weten. Dan kunnen we samen een gesprek hebben.

 

We wensen u en uw dierbaren een vrolijk kerstfeest en een goed 2024.

En we hopen weer samen vaak op pad te gaan naar de diverse bestemmingen zoals musea, restaurants en alle andere mogelijkheden.

Het bestuur van de Zender Express.

 

Naar het programma van december

KLIK HIER