• De ophaaltijd die vermeld wordt in het programma is de tijd waarop de eerste klant thuis wordt opgehaald. Bent u echter de laatste klant in de route, dan kan het zijn dat u even moet wachten tot wij bij u zijn.
  • U wordt thuis opgehaald. De chauffeur belt bij u aan; u hoeft dus niet bij de buitendeur te wachten.
  • Voor de uitstapjes moeten zich minimaal 4 personen aanmelden, anders gaat het uitstapje niet door. Bij bestemmingen verder dan 100 km. geldt een deelname van minimaal 6 personen. U krijgt hier dan tijdig bericht over.
  • Als er 7 personen meegaan is de bus vol. Als u zich daarna aanmeldt, zetten wij u op de wachtlijst. Zodra deze activiteit opnieuw aangeboden wordt, krijgt u voorrang. We hopen op deze manier iedereen aan de beurt te laten komen.
  • Consumpties en eventuele lunch zijn niet in de prijs inbegrepen, tenzij anders vermeld in het programma. U kunt natuurlijk altijd zelf een lunchpakketje meenemen.
  • Afmelden voor een uitstapje kan tot 2 dagen van te voren (acute situaties uitgezonderd). Als u dit niet doet zijn wij genoodzaakt de kosten bij u in rekening. te brengen.
  • Wij willen u een leuke en aangename ochtend, middag of dag bezorgen. Mocht u vragen of op- en aanmerkingen hebben, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons daarvan op de hoogte brengt. Ook tips voor uitstapjes zijn van harte welkom. U kunt ze doorgeven aan Ed Homan, projectleider van de Zender Express, via
    06-06-55848128  of per e-mail: info@zenderexpress.nl

Graag de kosten van de uitstapjes met gepast geld betalen. Dit kan ook met de PINpas. Onze dank.

Met ingang van 2020 geldt voor onze klanten een verplichte jaarlijkse bijdrage in de kosten van Zender Express van          € 15,00 (voor echtparen € 20,00). Deze kan worden overgemaakt op bankrekening NL36RABO0316908010 t.n.v. Stichting Zender Express te IJsselstein. U wordt verzocht uw naam en adres bij betaling te vermelden. Hiermee wordt voorkomen dat uw bijdrage bij de verkeerde persoon wordt geboekt.