16 februari IJsbeeldenfestival Zwolle

Loading

Op vrijdag 16 februari reed de bus naar Zwolle. Buiten was het geen lekker weer en het regende regelmatig. Onderweg maakten we een koffiestop bij een chauffeurscafe bij Amersfoort. (De tweede steeg).We lieten ons de koffie goed smaken. Na de koffie zetten we onze rit voort. Een van de deelnemers had cocosmacronen gebakken en ook die lieten we ons goed smaken. (Dank je wel Hennie).

In Zwolle aangekomen was de temperatuur inmiddels rond de 15 graden.In de IJshal was de temperatuur 25 graden lager. Een snelle rekenaar heeft inmiddels al berekend dat de temperatuur daar – 10 graden was. Toen je binnen kwam was dat even koud, maar na even gewend te zijn viel dat enorm mee.  In het boekje stond “vergeet je handschoenen niet!”Maar fotograferen met handschoenen aan is erg lastig.

Na een ronde gelopen te hebben gingen we naar het restaurant voor de lunch. En na de lunch maakten een aantal enthousiastelingen nog een ronde. Hierna kropen we weer in de bus en bracht onze chauffeur Richard ons weer naar huis.Als met al een goed bestede dag.

 

Natuurlijk wil ik laten meegenieten middels wat foto’s.

Foto’s Hans van Neutegem