24 februari 2022 Flower Art Museum

Op donderdag 24 februari mocht ik samen met chauffeur Wout naar het Flower Art museum in Aalsmeer. De bus was vol en het zonnetje scheen, dus niets stond een mooie dag in de weg. De mensen hadden er zin in en ook wij (Wout en ik) waren van plan er een mooie dag van te maken.

Nadat alle mensen waren opgehaald reden we door met mooie Groene Hart naar Kamerik. Omdat we pas laat waren vertrokken was er te weinig tijd voor een koffie- én een lunchpauze. We besloten dus in Kamerik bij Kamerijck de lunch te gebruiken. We lieten de lunch goed smaken en reden met een gevulde maag door richting Aalsmeer.

Na wast speurwerk hadden we het museum gevonden. In het museum warebn hele mooie bloemfoto’s te zien. Ook was er een videopresentatie van de fotograaf de heer Tjak. Hierin vertelt over zijn werk.

Na al dit moois te hebben bekeken sloten we dit museumbezoek af met een kop koffie of thee en vertrokken weer huiswaards. Iedereen was het er over eens dat het weer een mooi dagje Zender Express was geweest.

Hans van Neutegem
Begeleider