Veranderingen op de website met ingang van januari 2019

 

Beste lezers van deze site,

 

Deze maand is het al weer vijf jaar geleden dat deze site online is gegaan. Het programma van februari 2015 was het eerste programma dat op de site verscheen.

In de loop der jaren zijn er een aantal dingen veranderd op de site, maar in 2019 zal er meer veranderen. Zo heeft het fotoalbum een andere naam gekregen. Deze pagina is in 2019 samen gevoegd met de pagina ingezonden stukken en heeft vanaf dit jaar de naam “Herinneringen aan Zender Express” gekregen. Dit betekent dat begin 2020 de pagina ingezonden stukken zal verdwijnen. Dit geldt dus ook voor de naam Fotoalbum. De reden hiervoor is, dat u niet meer heen en weer hoeft te bladeren tussen een reactie op een dagje uit en de foto’s die daar bij horen. Ook  mijn columns zullen vanaf volgend jaar van de site worden verwijderd. Met ingang van 2019 schrijf ik zo nu en dan een reactie op een uitje op de pagina “Herinneringen”.

Mogelijk zal er dit jaar ook iets veranderen aan de manier waarop het maandprogramma op de site komt. Het Nationaal Ouderenfonds, en dus ook Zender Express gaat een geheel nieuw boekingsprogramma in gebruik nemen. Wellicht zal het programma geïmporteerd gaan worden uit het boekingsprogramma. Hoe dat er uit zal gaan zien is op dit moment nog niet bekend.

Met vriendelijke groet,

 

Namens de web-redactie

 

Hans van Neutegem

Web-redacteur

 

 

Spring naar toolbar