Iedere maand is er een nieuw maandprogramma met activiteiten waar ouderen zich voor aan kunnen melden. Het maandprogramma van deze maand en de verschillende uitjes.  Ziet u iets dat u leuk lijkt,  dan kunt u zich hier voor opgeven. Dit doet u via het bekende telefoonnummer op dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur of op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Als het echt niet anders kan: buiten deze uren en in echt dringende gevallen via 06-55848128

 

De kosten van de activiteiten vindt u in het programma bij elk uitstapje. Consumpties e.d. zijn voor eigen rekening. tenzij anders vermeld. U betaalt (graag gepast) in de bus aan de begeleider als u opgehaald wordt.

Boeken voor dagjes uit kan  telefonisch via de onderstaande  nummers. Boeken via de mail is ook mogelijk.

Alleen hebben bellers voorrang.

06-42629194

06-23607341

In onze bus

kunt u  ook met de pinpas betalen.

Anders graag met gepast geld.

 

Kijk ook eens op onze herinneringenpagina

Recent toegevoegd: Dahliashow

Klik HIER

Andere herinneringen klik HIER

 

 

Enige tijd geleden kreeg onze stichting het verzoek om in de Oase aan het bestuur van het RoestCrolliusFonds uitleg te geven over het werk van de Zender Express.

Wout is daar heen geweest en kreeg na afloop van zijn betoog tot zijn verbazing een cheque aangeboden van € 1250.–.

Wat is er gebeurd. Onze begeleidster Aly de Bruin heeft een brief aan het Fonds geschreven met daarin overtuigende argumenten waarom de Zenderexpress een donatie verdient. Daarop heeft het RoestCrolliusFonds besloten deze cheque aan te bieden. Dit geld kunnen we zeker goed gebruiken. Wat te denken van de treeplank, die maar niet gerepareerd kon worden. Grote dank voor deze actie van Aly is zeker op zijn plaats.

 

 

Het programma voor september 2019    klik HIER

Het programma voor oktober 2019          klik HIER

 

 

Spring naar toolbar