Maandprogramma Zender Express

Iedere maand is er een nieuw maandprogramma met activiteiten waar ouderen zich voor aan kunnen melden. Het maandprogramma van deze maand en de verschillende uitjes.  Ziet u iets dat u leuk lijkt,  dan kunt u zich hier voor opgeven. Dit doet u via het bekende telefoonnummer op dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur of op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

De kosten van de activiteiten vindt u in het programma bij elk uitstapje. Consumpties e.d. zijn voor eigen rekening. tenzij anders vermeld. U betaalt (graag gepast) in de bus aan de begeleider als u opgehaald ..

Boeken voor dagjes uit kan  telefonisch via de onderstaande  nummers. Boeken via de mail is ook mogelijk.

06-42629194

06-23607341

Op dinsdag van 09:00 uur tot 12:00 uur

en op vrijdag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Mail: info@zenderexpress.nl

Buiten deze tijden belt u

UITSLUITEND VOOR SPOEDGEVALLEN

06 58 91 82 96.

STEM OP STICHTING ZENDER EXPRESS

Stichting Zender Express doet mee aan Rabobank Club Support. Met deze actie ondersteunt de Rabobank plaatselijk initiatief met een financiële bijdrage.

Heeft u een rekening bij de Rabobank en bent u lid van de Rabobank dan kunt u stemmen op projecten waarvan u vindt dat deze een financiële ondersteuning verdienen.

Heeft u wel een Raborekening maar bent u nog geem ;lid van de bankm dan kumt u gratis lid worden. Aan het lidmaatschap kleven verder geen verplichtingen.

 Wij verzorgen dagen uit voor mensen, waarvoor vaak het uitgaan niet vanzelfsprekend is. Wij doen er heel veel ouderen erg veel plezier mee.

Mogen wij op uw steun rekenen.

Het bestuur van de Stichting Zender Express

 

 Kijk ook eens op onze herinneringenpagina

Recent toegevoegd: Verrassingstocht

21-7-2020l Klik HIER

en verrassingstocht 24-7-2020
Klik
HIER

Andere herinneringen klik HIER

 

Voor het programma van oktober       Klik HIER.


 

Rabobank: krimp 5 procent na corona | Greenity

STEM OP ZENDER EXPRESS

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Start stemperiode – 5 oktober
Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. 

Zoals u hierboven kunt lezen, kunt u alleen stemmen als u lid bent van de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden. U kunt alleen lid worden van de Rabobank als u er een rekening heeft.