Beste deelnemer / deelneemster van de Zenderexpress,

 

We hopen dat alles goed met u gaat. Als het goed is hebben de meesten van u de eerste en in sommige gevallen al de tweede vaccinatie tegen Corona gehad.

Voor u ligt een programma voor de maand mei 2021. We hebben gemeend er goed aan te doen om onder de huidige omstandigheden rustig aan te gaan beginnen met wat uitjes. Vanaf woensdag 28 april zijn in ieder geval de terrassen weer geopend. Dat geeft de mogelijkheid om in ieder geval op een aantal plaatsen te kunnen gaan koffie drinken en weer ergens te gaan lunchen. Want bij die terrassen zullen ook de toiletten weer bereikbaar zijn.

Helaas zijn andere activiteiten (museums, boottochten en dergelijke) nog niet te bezoeken. Dat gaat, als het goed gaat in de maand juni weer gebeuren.

Om iedereen die al lang binnen heeft gezeten zonder een leuke dag met de Zenderexpress toch alvast mee te kunnen nemen hebben we voor deze maand gekozen voor een aantal dagen waarop we een Verrassingstocht met jullie gaan rijden. De chauffeur en de begeleidster zullen dan voor de koffiestop en de lunch van te voren een locatie afspreken en een mooie route kiezen.

Uiteraard gebeurt een en ander onder de RIVM-richtlijnen. Er zal een gezondheidscheck gehouden worden (bent u verkouden, voelt u zich goed enz.) en er zal in de bus een mondkapje gedragen moeten worden.

Gelukkig hebben de meesten van u de bijdrage voor 2021 inmiddels betaald. Degenen die dit nog niet gedaan hebben vragen wij om dit alsnog te doen. Dit kan eventueel ook contant in de bus als u een keer mee gaat.

Vanaf dinsdag 4 mei zijn we weer op de bekende telefoonnummers en dagen bereikbaar voor het boeken van een uitstapje.

 

Wij zijn blij dat we weer met jullie op pad mogen en hopen dat ook jullie hier naar uit zien.

 

Tot ziens in de bus,

Namens het bestuur van de Zenderexpress IJsselstein / Lopik.

Henk ter Horst

 

Om verder te gaan, klik HIER