Hoera we mochten weer

 

 

Op 21 juli was het dan eindelijke weer zover. Na ruim vier maanden ging de Zender Express weer rijden. In juli heeft het bestuur van Zender Express drie verrassingstochten ingepland, om te kijken hoe het allemaal zou werken met de coronamaatregelen. De eerste verrassingstocht was dus op 21 juli.

De zon deed erg zijn best. Het was prachtig weer. Toen Wil en ik alle mensen hadden opgehaald zetten we koers naar Breukelen. Op het dorpsplein hebben we heerlijk koffie gedronken. Toen iedereen zijn/haar koffie op had reden we verder en kwamen rond de lunch in Bergen.

Omdat het nog steeds mooi weer was konden we weer buiten eten. Er werd gekozen voor het favoriete restaurant van Wil.”Loetje”. We zaten aan twee lange tafels en genoten van een heerlijke lunch. Na de lunchpauze was het al weer tijd om richting IJsselstein te rijden, waar alle mensen weer netjes thuis werden gebracht.

Het bestuur van de Zender Express, en misschien u ook wel,  is natuurlijk heel benieuwd naar de reacties op deze dag. In ieder geval heeft iedereen wel een of meerdere keren gezegd, dat zij blij waren dat we weer op reis mochten. En verder…. Nou eigenlijk was er weinig verschil in reacties. Iedereen had een heerlijke dag gehad. Het enige nadeel dat werd genoemd was het mondkapje. Maar ja, dat is nou eenmaal niet anders.

Foto Lien van Zoelen